Blog

Karácsonyi nyereménysorsolás 2022

A 2022-es karácsonyi nyereményjátékomban 4 ajándékot lehetett nyerni, a szerencsés nyertesek nevére a videóban fény derül. ;)
Tovább


Megnyitom váci szalonomat

2020 február 18-tól ÚJRA MUNKÁBA ÁLLOK! Vácon, a belváros szívében, a Széchenyi utcában lesz a szépségkuckóm.
Tovább


Búcsú és köszönet

Tegnap (2018. július 26.) töltöttem utolsó napomat az angyalföldi kozmetikámban, így eljött a búcsú, vagy inkább a hála ideje, és egyben a váci kozmetikai, valamint anyai karrier megkezdése.
Tovább


1 éves lettem

2015. november 1-én ünnepeltem az 1 éves évfordulómat, ennek örömére pezsgőt bontottam, majd blogba vetettem gondolataimat.
Tovább


Őszi nyereménysorsolás

Az őszi nyereményjáték sorsolását, és a 3 szerencsés nyertest láthatjátok egy videóban.
Tovább


Zuii - a valóban 100%-os tisztaságú smink

Létezhet olyan smink, ami tényleg 100%-os tisztaságú, teljesen károsanyagmentes, bőrbarát, mégis kiváló minőségű és tartós? Bebizonyítom, hogy igen!
Tovább


Őszi nyereményjáték

Őszi nyereményjáték, melyen Facebook-os linkmegosztás segítségével lehet részt venni. Sorsolás 2015. október 27-én, a nyeremény 3 különböző kozmetikai kezelés.
Tovább


Hasznos tudnivalók a naptejekről és a napozásról

Mit jelent a faktorszám? Miért barnulunk napozás hatására? Az UV sugarak típusai és jellemzői. A fényvédők típusai és működésük. A szintetikus fényvédők legveszélyesebb összetevői. Milyen esetekben tilos napra menni?
Milyen megoldást kínál a BIOLA napozáshoz és a napozás utáni ápoláshoz?
Tovább


A Jäger és a költözés története

Legutóbb a "Vállalkozók legfontosabb kellékei" elnevezésű ajándékom 4-es pontján található („ha kicsi a baj”) csokit pusztítottam el, majd elég hamar eljutottam a 4-esről az 5-ös pontra („ha nagy a baj”), így előkerült a Jäger… és 3 megállóval arrébb költözött a kozmetikám.
Tovább


Tavaszi nyereménysorsolás

Összesen 32-en osztották meg Facebookon a nyereményjátékot, közülük sorsolom ki az 5000 Ft értékű kezelés nyertesét, amit a videóban árulok el. Sőt, különdíjat is sorsolok! ;)
Tovább


A vállalkozók legfontosabb kellékei 4. pont

Tegnap eljutottam a mókás ajándékom 4. pontjához: "ha kicsi a baj", úgyhogy rábontottam a hatalmas oreós csokira.
Tovább


Szülinapi szösszenet - április 1. - XXX.

Mával beléptem a 3. X-be. Hát nem túlzottan vártam a 30-as éveket, mert régen azt gondoltam, hogy a harmincasok már öregek, de rá kellett jönnöm, hogy nem azok! Egyébként minden ránctalanító kúrának az az első és legfontosabb szabálya, hogy lélekben legyünk fiatalok, anélkül a kencék is nehezebben hatnak. :)
Tovább


Tavaszi nyereményjáték

A Facebook oldalamon lévő poszt megosztói között kisorsolok egy 5000 Ft értékű, tavaszi, hidratáló arckezelést és dekoltázsápolást.
Tovább


Carmex, Labello és társaik – „olaj” a tűzre?!

Hétvégén megint ledöbbentem, hogy mennyien nincsenek tisztában azzal, hogy egyes ajakápolók milyen durva rászokást és idővel cserepes szájat tudnak okozni.
Rákerestem interneten, hogy melyek a legkedveltebb ajakápolók, és jött az újabb ledöbbenés...
Tovább


A bőrápolás helyes lépései

Sok embernél gyakran elmarad az esti arctisztítás, a reggeli hidratálás, vagy az 1-2 heti rendszerességgel ajánlott radírozás. Pedig a mindennapi bőrápolásnak, a helyes sorrendnek és a jól megválasztott készítményeknek nagyon fontos szerepe van az egészséges és szép bőrállapot fenntartásában.
Tovább


Fontos szabályok a bio és natúr termékek használatakor

A Biola termékei a natúrkozmetikumokra vonatkozó konzerválási előírásoknak megfelelően készültek, kis mennyiségben és csak az engedélyezett konzerválószereket tartalmazzák. Ezért többségük maximum 1-1,5 évig eltartható, néhány fontos szabály betartásával.
Tovább


Veszélyek és tévhitek a BB krémekkel kapcsolatban

BB krém, azaz Blemish Balm Cream jelentése: foltokat és egyéb bőrhibákat elfedő balzsam krém.
Ezt többnyire azért találták ki, hogy reggel egyetlen mozdulattal elintézhessük a hidratálást, alapozást és fényvédelmet.
De valójában a legtöbb BB krém nem más, mint egy színezett hidratáló krém, ami minden rosszat tud, amit egy szilikonnal teli alapozó, vagy kémiai fényvédővel teli napvédő krém.
Tovább


Szintetikus ránctalanítók műkdödése

A szintetikus összetevőket tartalmazó ránctalanítók sokszor azonnali hatást nyújtanak, azonban nem mindegy milyen áron! Legtöbbször ezek az összetevők a víz visszatartása, vagy épp magukhoz vonzása miatt tulajdonképpen egy ödémát képeznek, így feszítik ki a ráncokat. Ez azonban hosszútávon számos bőrproblémát, és nem utolsó sorban mélyebb ráncokat okozhat.
Tovább


Melyek a bőrre legkárosabb kozmetikai alapanyagok?

A paraffinolaj, az erős habképző anyagok, egyes emulgeátorok, alumínium származékok, szintetikus illatanyagok, színezékek, fényvédők és tartósítószerek különböző neveken szerepelhetnek a kozmetikumokban. Ezért nehéz, de mégis fontos őket felismerni, hiszen számos betegség, allergia, ekcéma, rákos megbetegedés okozói lehetnek.
Tovább


Miért jó egy bio vagy natúrkozmetikum?

A mindennapi használat során bőrünkön keresztül a tusfürdőkkel, samponokkal, borotvahabokkal, arc és testápoló krémekkel rengeteg káros anyag is felszívódik a bőrünkbe, ezért fontos legalább a legkárosabb összetevőket kiszűrni, és a hiteles tanúsításokra odafigyelni.
A natúrkozmetikumok nem tartalmaznak ártalmas, vagy lehetségesen ártalmas összetevőket.
Tovább


Elindult új honlapom

Új honlapomon részletesen ismertetem az összes kozmetikai kezelést. Megtudhatjátok, kinek, milyen bőrre, milyen szolgáltatást érdemes igénybe vennie. Folyamatosan tájékozódhattok időszakos akciókról. Az oldalt mobilra is optimalizáltuk, kezelése egyszerű, akár egy gombnyomással máris hívhattok.


Keress a face-en is

Facebook oldalamon rendszeresen osztok meg szépségápolási tippeket, gyakran találkozhattok nyereményjátékokkal, akciókkal. Lájkoljátok, kövessétek az oldalamat!
Tovább a Face-re